Известие

Collapse
No announcement yet.

Много благодарности на колегата ecotronic !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Много благодарности на колегата ecotronic !

Колеги може да не е за тук темата , но колегата е с 166 и за това я наместих тук ! Имах проблем със сериозно късо съединение на аудито Allroada и го помолих за съвет ,а той се заангажира с моя проблем и половин ден днес се занимава докато не разглоби половината кола , намери и отстрани проблема ! Въпреки че колата не е Алфа той ми свърши чудесна работа ! Надявам се тук във Форума да има и други отзивчиви и така разбиращи колеги като него !
    П.С. Още един път ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ
    Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Много моля, модератора да забърше темата.
    Ще почерпя бира.
    Колегата силно преувеличава!

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Много моля, модератора да забърше темата.
      Ще почерпя бира.
      Колегата силно преувеличава!

Айде,айде бил преувеличавал...
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Това е едно малко доказателство дали преувеличавам аз през цялото време седях за компания !
        Attached Files
        Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Браво на колегата! Радвам се като има такива позитивни теми и отзивчиви колеги.
          Наздраве и на двама ви!
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

И на мен ми е помагал(от дистанция малко сме далече), винаги ми е обяснявал подробно и търпеливо, когато съм имал въпроси.Благодаря, още веднъж.
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Да. Голямо благодаря и от мен. Колегата е един от маллцината, които реално помагат с компетентни съвети.
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

И да допълня малко- един от най компетентните във форума и не пазещ иформацията за себе си.
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Със показваните знания си мислех че колегата ЕКО е участвал в проектирането само на модела 166 но май е проектирал и други автомобили Благодарности и от мен
                  ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Ей колеги, ще ме разплачете с тия постове

Бях решил, да не пиша по темата, но след това, което пишете, чувствам че е важно да изразя своята гледна точка.

Откакто съм в този форум аз получих от Вас много ценни съвети. Като се започне от това, че ми помогнахте да направя правилния избор на автомобил и се свърши с многото споделена от Вас информация относно проблеми, които ме касаеха.

Много ценно за мен е това, че в хода на дискусиите на проблемите (без значение чии) аз непрекъснато научавам нови неща.

И най-важното:

Тук срещнах невероятно много добронамерени и отзивчиви хора.

Дай Боже и занапред да сме живи и здрави, да се разбираме и да си помагаме.

Да бъдем приятели!

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Тоя защо не пишел, ония къде се загубил - ето колегата пази равновесието в природата, пък който си е набил камшика от форума - прав му път.
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Alfa 166jtd,1999

Comment

166 2.4JTD-00г.

Comment

Присъединявам се към добрите думи на колегите. Рядко интелигентен и отзивчив. Отдавна го наблюдавам и знам, че винаги пише, стане ли въпрос за инсталацията.

Comment

Working...
                            X